Renovera badrummet

Vi erbjuder dig helhetslösning vid badrumsrenovering, där ansvarar vi för hela projektet från start till mål. Rörpulsen har stor erfarenhet av att projektleda badrumsbyggnationer och renoveringar. Vi kan snabbt göra en uppskattning av hur mycket arbete som krävs och vad som behövs för att utföra arbetet och vi är certifierade enligt säker vatteninstallation. Du som kund får ROT-avdrag för allt arbete som vi utför i samband med badrumsrenoveringen. Vi erbjuder alltid fast pris.

Planering av renovering

Den första frågan du bör ställa dig är:
Vad och hur mycket vill du förändra i ditt badrum?
Vill du byta ut toalett, handfat och dusch?
Vill du att toalett, handfat och dusch ska ha samma placering som nu eller vill du förändra placeringen?
Om du vill ändra det helt, kanske ta bort duschen för att installera ett badkar eller installera ett bubbelbadkar betyder det också mer arbete i själva grundarbetet. Oavsett hur mycket eller lite du vill förändra eller renovera så hjälper vi dig med en helhetslösning.

Utförande

Vi på Rörpulsen har lång erfarenhet av helhetslösningar oavsett om det handlar om en ny villa, fritidshus eller kanske renovering av en gammal. Det finns en snårig skog av bestämmelser och regler för installationer i villor och fritidshus. Vi på Rörpulsen tar hand om detta så projektet blir enkelt att förverkliga.