Renovera badrum

Skräddarsydda badrumsrenoveringar för att
uppfylla dina unika behov och önskemål.

Renovera badrum

Vi omvandlar dina drömmar till verklighet. Vårt engagerade team av erfarna hantverkare specialiserar sig på att förvandla kök och badrum till moderna, funktionella och stilfulla utrymmen.

Drömmer du om ett nytt badrum i Vänersborg eller Trollhättan?

Skapa ditt perfekta badrum med vår expertis!

Vi på Rörpulsen erbjuder skräddarsydda badrumsrenoveringar för att uppfylla dina unika behov och önskemål. Oavsett om du bor i Vänersborg, Trollhättan eller i en annan stad i närheten, kan vi hjälpa dig att förvandla ditt badrum till en oas av komfort och stil.

Varför välja Rörpulsen?

 • Erfarenhet och expertis: Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och kan erbjuda dig en professionell och pålitlig tjänst.
 • Kvalitetsmaterial: Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa att din renovering blir hållbar och långvarig.
 • Skräddarsydd design: Vi samarbetar med dig för att skapa en design som passar din stil och dina behov.
 • Smidig process: Vi tar hand om allt från planering och design till installation och färdigställande, vilket gör din badrumsrenovering till en smidig upplevelse.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kan ge dig en gratis offert för din badrumsrenovering.

Tjänster vi erbjuder:

 • Planering och design av ditt badrum.
 • Rivning och bortforsling av gammalt material från ditt badrum.
 • Installation av nya rör, kakel och sanitetsprodukter i ditt badrum.
 • Belysning och ventilation för ditt badrum.
 • Golvvärme för ditt badrum.
 •  

Kontakta oss idag för en gratis konsultation!

Vi hjälper dig gärna att skapa ditt drömbadrum i Vänersborg eller Trollhättan. Besök vår hemsida eller ring oss på 073-5190490 för att boka en tid.

Här är några andra saker du kan tänka på när du planerar din badrumsrenovering i Vänersborg eller Trollhättan:

 • Budget: Bestäm hur mycket du vill spendera.
 • Stil: Välj en stil som du älskar och som passar resten av ditt hem.
 • Funktion: Tänk på hur du vill använda ditt badrum.
 • Förvaring: Se till att du har gott om förvaringsutrymme för dina badrumsprodukter i ditt badrum.
 • Belysning: Välj bra belysning som ger både funktionell och stämningsfull belysning i ditt badrum.
 • Ventilation: Se till att ditt badrum har god ventilation för att förhindra mögel och fuktproblem.

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum i Vänersborg eller Trollhättan!

Kontakta oss redan idag

Johnny Wickelgren
Ägare/VD

Johnny@rorpulsen.se

073-5190490

Renovera badrummet

Skräddarsydda badrumsrenoveringar för att
uppfylla dina unika behov och önskemål.

Skapa ditt drömbadrum med vår professionella badrumsrenoveringstjänst.

Letar du efter professionell badrumsrenovering i Vänersborg, Vara, Lidköping eller andra städer i närheten? Då har du kommit rätt! Vi är experter på att förvandla tråkiga och slitna badrum till moderna och funktionella utrymmen.

En badrumsrenovering är en investering i ditt hem och din komfort. Vi förstår vikten av att ha ett badrum som passar dina behov och stil. Vårt team av erfarna hantverkare är specialiserade på badrumsrenoveringar och kan hjälpa dig med allt från planering och design till installation och färdigställande.

Oavsett om du vill ha en minimalistisk och stilren design eller en mer lyxig och avslappnande atmosfär, kan vi skapa det badrum du drömmer om. Vi använder endast högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa att din badrumsrenovering blir hållbar och långvarig.

Vi är stolta över att betjäna inte bara Vänersborg, Vara och Lidköping, utan också städer som Trollhättan, Skövde, Mariestad och Alingsås. Vårt mål är att göra badrumsrenoveringsprocessen smidig och stressfri för dig. Vi tar hand om allt, från att riva det gamla badrummet till att installera nya rör, kakel och sanitetsprodukter.

”Moderna och funktionella badrumsrenoveringar – Ge ditt badrum en uppgradering för ökad bekvämlighet.”

Vi förstår att varje badrumsrenovering är unik, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vårt engagerade team är dedikerat att leverera resultat av högsta kvalitet och att överträffa dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och få en offert för din badrumsrenovering. Oavsett om du bor i Vänersborg, Vara, Lidköping eller någon annan plats i närheten, är vi redo att hjälpa dig att skapa det badrum du alltid har drömt om.

”Badrumsrenovering på din tid – Vi arbetar effektivt och håller deadlines för att minimera störningar i ditt hem.”

Planering av renovering

Den första frågan du bör ställa dig är:
Vad och hur mycket vill du förändra i ditt badrum?
Vill du byta ut toalett, handfat och dusch?
Vill du att toalett, handfat och dusch ska ha samma placering som nu eller vill du förändra placeringen?
Om du vill ändra det helt, kanske ta bort duschen för att installera ett badkar eller installera ett bubbelbadkar betyder det också mer arbete i själva grundarbetet. Oavsett hur mycket eller lite du vill förändra eller renovera så hjälper vi dig med en helhetslösning.

Utförande

Vi på Rörpulsen har lång erfarenhet av helhetslösningar oavsett om det handlar om en ny villa, fritidshus eller kanske renovering av en gammal. Det finns en snårig skog av bestämmelser och regler för installationer i villor och fritidshus. Vi på Rörpulsen tar hand om detta så projektet blir enkelt att förverkliga.