Varför välja Rörpulsen?

Er kompletta rörfirma och VVS-partner i Vänersborg och Trollhättan

Söker du en pålitlig och kompetent rörfirma? Då har du hittat rätt! Rörpulsen VVS är din kompletta partner för alla dina VVS-behov. Vi har lång och bred erfarenhet av branschen och erbjuder en rad tjänster för att du ska få en bekymmersfri vardag.

Våra tjänster:

 • Installationer: Vi installerar allt från badrum och kök till värmepumpar och golvvärme. Vi samarbetar gärna med dig för att skapa en lösning som passar dina behov och önskemål.
 • Reparationer: Har du problem med ditt VVS-system? Vi utför reparationer av alla typer av rör och installationer, både stora och små. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera avbrotten i ditt hem eller din verksamhet.
 • Service: Vi erbjuder regelbunden service av ditt VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer. Vi utför bland annat injustering av värmesystem, rensning av avlopp och kontroll av pannor och värmepumpar.
 • OVK-besiktning: Vi är certifierade för att utföra OVK-besiktning av din ventilation. Vi ser till att din ventilationssystem fungerar som det ska och uppfyller gällande krav.

Varför välja Rörpulsen VVS?

 • Erfarenhet och kompetens: Vi har lång och bred erfarenhet av branschen och våra montörer är certifierade enligt Säker Vatteninstallation.
 • Kvalitet: Vi använder endast material av högsta kvalitet och utför alla våra arbeten på ett fackmannamässigt sätt.
 • Trygghet: Vi erbjuder fast pris på alla våra arbeten och du vet alltid vad du kan förvänta dig. Vi har också en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.
 • Service: Vi lägger stor vikt vid god service och kundnöjdhet. Vi är alltid tillgängliga för frågor och funderingar och vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss idag!

Oavsett om du behöver hjälp med en installation, en reparation eller en servicebesiktning är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfria offerter och vi kan boka tid för ett besök redan idag.

Rörpulsen VVS – din trygga partner för alla VVS-behov i Vänersborg och Trollhättan!

Här är några exempel på vad vi kan göra för dig:

 • Installera ett nytt badrum i din villa: Vi hjälper dig med allt från planering och design till installation och slutbesiktning.
 • Reparera ett läckande rör i din lägenhet: Vi rycker ut snabbt och effektivt för att minimera skadorna.
 • Utföra en OVK-besiktning av din ventilation i ditt kontor: Vi ser till att din ventilationssystem fungerar som det ska och uppfyller gällande krav.
 • Serva din värmepump i ditt fritidshus: Vi ser till att din värmepump fungerar effektivt och sparar energi.

Oavsett vad du behöver hjälp med, tveka inte att kontakta oss! Vi är din kompletta VVS-partner i Vänersborg och Trollhättan.

Möt våra medarbetare

Vi som jobbar i trollhättan

Johnny Wickelgren
Ägare/vd

Johnny@rorpulsen.se

073-5190490

Anders Hallberg
Arbetsledare

Anders.hallberg@rorpulsen.se

073-5190495

Mikael Källehult
VVS-Montör

Mikael@rorpulsen.se

073-5190492

Marcus Reijo
VVS-Montör

Marcus.reijo@rorpulsen.se

073-5190494

Semir Mulabdic
VVS-Montör

Semir@rorpulsen.se

073-5190496

Robin Ahl
VVS-Montör

Robin.ahl@rorpulsen.se

0735190491

Fredrik Schaffer
Tekniker

Fredrik@rorpulsen.se

073-5190493

Rasmus Kjörnsberg
VVS-Lärling

Rasmus@rorpulsen.se

073-5190497

Jhasem Blando
VVS-Lärling

Jhasem@rorpulsen.se

073-5190498

Rasmus Laukkanen
VVS-Montör

Rasmus.laukkanen@rorpulsen.se

073-5190499