Renovera badrum och kök

Skräddarsydda köks- och badrumsrenoveringar för att
uppfylla dina unika behov och önskemål.

Renovering

Badrum & kök

Vi omvandlar dina drömmar till verklighet. Vårt engagerade team av erfarna hantverkare specialiserar sig på att förvandla kök och badrum till moderna, funktionella och stilfulla utrymmen.

Köks- och Badrumsrenovering i Vänersborg och Trollhättan: Förvandla ditt hem med vår expertis!

Drömmer du om en modern och funktionell köksrenovering eller badrumsrenovering, kan vi på Rörpulsen AB kan hjälpa dig att förverkliga din vision. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att renovera kök och badrum i Vänersborg och Trollhättan, och vi kan erbjuda dig en komplett tjänst som omfattar allt från design och planering till installation och slutbesiktning.

Förvandla ditt kök till en plats för matlagning och umgänge:

En köksrenovering kan ge ditt hem en helt ny känsla. Vi kan hjälpa dig att skapa ett kök som är både snyggt och funktionellt, och som passar perfekt till dina behov och önskemål. Vi erbjuder ett brett utbud av köksskåp, bänkskivor, vitvaror och belysning från ledande varumärken, och vi kan skräddarsy en lösning som passar din budget.

Skapa en oas av avkoppling i ditt badrum:

Ett badrumsrenovering kan ge dig en chans att skapa en oas av avkoppling och lyx. Vi kan hjälpa dig att skapa ett badrum som är både snyggt och funktionellt, och som passar perfekt till dina behov och önskemål. Vi erbjuder ett brett utbud av badrumsmöbler, kakel och klinker, duschkabiner och badkar från ledande varumärken, och vi kan skräddarsy en lösning som passar din budget.

Våra tjänster:

  • Rivning och installation: Vi tar hand om all rivning och installation av nya köksskåp, bänkskivor, vitvaror, badrumsmöbler, kakel och klinker, duschkabiner och badkar i Vänersborg och Trollhättan. Vi samarbetar med certifierade hantverkare som garanterar ett professionellt och högkvalitativt resultat.
  • El och VVS: Vi samarbetar med certifierade elektriker och rörmokare för att säkerställa att ditt nya kök eller badrum i Vänersborg eller Trollhättan har all el och VVS som krävs.
  • Måleri och tapetsering: Vi kan måla eller tapetsera väggarna i ditt nya kök eller badrum i Vänersborg eller Trollhättan för att ge det en extra finish.
  • Golvläggning: Vi kan lägga nya golv i ditt kök eller badrum i Vänersborg eller Trollhättan. Vi erbjuder ett brett utbud av golvmaterial, inklusive trägolv, klinkergolv och vinylgolv.

Varför välja oss?

  • Erfarenhet: Vi har lång och gedigen erfarenhet av att renovera kök och badrum.
  • Kvalitet: Vi använder bara de bästa materialen och beprövade tekniker för att säkerställa en problemfri och tillfredsställande renovering.
  • Service: Vi erbjuder en personlig service och lyssnar noga på dina önskemål.
  • Pris: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kan ge dig en detaljerad offert för din köks- eller badrumsrenovering.

Kontakta oss idag!

Om du är intresserad av att renovera ditt kök eller badrum i Vänersborg eller Trollhättan, vänligen kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss redan idag

Johnny Wickelgren
Ägare/VD

Johnny@rorpulsen.se

073-5190490