Bergvärme och Värmepump i Vänersborg och Trollhättan: Spara pengar och Värna om Miljön!

Vill du ha hjälp att byta ut din värmepump eller installera en ny? Vi har koll på alla sorters värmepumpar. Vi är det rätta valet för dig, Rörpulsen hjälper både privatpersoner, fastighetsförvaltare och företag.

Vi erbjuder olika typer av värmepumpar beroende på hur det ser ut i din fastighet. Vi tittar på dina behov och diskuterar olika alternativ. Vi tar hand om installationen och våra installatörer ser till att du lär dig hur din värmepump fungerar. Naturligtvis kan vi också hjälpa dig att felsöka och reparera befintliga pumpar.

 

Luft/vatten värmepump

Spara pengar och värna om miljön med en luft/vatten-värmepump!

En luft/vatten-värmepump är en utmärkt lösning för både villor och lokaler i Vänersborg och Trollhättan. Den är inte bara miljövänlig och driftsnål, utan ger dig också besparingar på upp till 50-60% av dina uppvärmningskostnader!

Tack vare modern teknik har luft/vatten-värmepumpar idag en låg ljudnivå och hög effektivitet. Du kan styra värmen enkelt och bekvämt, och slipper oroa dig för att huset ska vara kallt när du kommer hem.

Är du osäker på om en luft/vatten-värmepump passar dig? Kontakta oss på Rörpulsen i Göteborg för en kostnadsfri offert och rådgivning! Vi hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för din fastighet i Vänersborg eller Trollhättan.

 

Bergvärmepump

Bergvärme – Investera i en lönsam framtid!

Har du en lite större tomt i Vänersborg eller Trollhättan? Då kan en bergvärmepump vara den perfekta lösningen för dig! Bergvärme är ett extremt lönsamt alternativ på sikt och ger dig besparingar på upp till 80% av dina uppvärmningskostnader.

Visserligen kräver en bergvärmepump en större initial investering, men du ”tjänar” snabbt in pengarna genom de låga driftskostnaderna. Installationen kräver tillstånd från miljö- och hälsoskyddskontoret och du behöver även samordna med grannarna, då borrhålen inte får vara för nära varandra.

Men det är väl värt besväret! Med en bergvärmepump får du en pålitlig och miljövänlig värmekälla som ger dig varmvatten och värme året runt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och rådgivning om bergvärme.

Luft/luft-värmepump

Slipp dyra elräkningar och njut av svalka somrar med en luft/luft-värmepump i Vänersborg och Trollhättan!

Har du redan en befintlig värmekälla, men vill sänka dina uppvärmningskostnader och få skön svalka på sommaren? Då är en luft/luft-värmepump den perfekta lösningen för dig.

Luft/luft-värmepumpar är både prisvärda och enkla att installera, och ger dig en effektiv och miljövänlig lösning för att reglera temperaturen i ditt hem. De fungerar som både värmekälla under vintern och luftkonditionering under sommaren, vilket ger dig en bekväm inomhusmiljö året runt.

Med en luft/luft-värmepump kan du spara betydande pengar på din elräkning, samtidigt som du bidrar till en grönare framtid. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och rådgivning om luft/luft-värmepumpar!

Service för värmepumpar

Naturligtvis erbjuder vi också service för värmepumpar, oavsett om vi eller ett annat VVS-företag har installerat dem. Du kanske har en värmepump som har börjat fungera fel eller agerar konstigt. En noggrann service säkerställer också att din pump är korrekt justerad och fungerar optimalt och minskar din energiförbrukning.